IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Европа я чакат трудни икономически месеци

Истината е, че трябва да харчим по-малко за други неща, защото скокът в цените на петрола и газа направи всички на континента ни по-бедни

13:34 | 10.06.22 г. 36
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg</em></p>

Снимка: Bloomberg

Последна актуализация: 21:09 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

30
rate up comment 0 rate down comment 0
OPASEN
преди 1 година
Потресен съм! Защо са ми изтрити коментарите? Явно цензурата е факт дори в този професионално насочен сайт...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
29
rate up comment 1 rate down comment 1
GiRo
преди 1 година
Импо, шамандуро, ти си нагледен пример какво прави руската пропаганда с не особено интелигентен човек. Мозъкът ти е тотално промит ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
28
rate up comment 1 rate down comment 2
GiRo
преди 1 година
Хахаха, Късият заговори за Петър I и тролейбусното депо подхвана темата с империите. Разбира се, че не само Путин е лош, но когато някой започне всячески да оправдава това, което се случва в момента в Украйна, само защото видиш ли и други го правили. Да ми говори за империи, че случващото едва ли не е е нормално. Този някой или има сериозен проблем или е просто руски трролл. Изборът какъв си оставям на теб. Светът би трябвало да върви към съюзи изповядващи еднакви ценности, а не към империи от Средновековието, където за съжаление се намира в момента Русия. В този ред на мисли, бих предпочел Македония да влезе в ЕС, а не България да нахлува в нея. Последно не очаквам да го разбере русофилската ти глава, която е опиянена от император Късий I.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
27
rate up comment 3 rate down comment 4
zelka007
преди 1 година
Ам'че гледам , рассийските доставки са се свили бая - СП върви лекинко надолу , ямал е на нула , турецки паток на 50% надолу , украинският транзит е на 10% от възможностите си . В момента LNG и норвежки газ са почти изравнени по 400млн.кубика , а рассийският 225млн.кубика е с малко над алжирският 75млн.кубика... Викаш светло бъдеще я чака търговийката с рассийски газ ... :))) ... Импе *** орди , ако искат да се къпят в газ и петрол все ни е тая в Европа . Хамериканците , европейците , корейците , японците няма да купуват в несвяст рассийските суровини , бяло петно на картата . Гледам чайниците не са се затичали и те , имат си доктрина , нищо от никой повече от 20% ... :))) ... не знам що така го правят , да не би нещо да е свързано с последните събития ... ?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
26
rate up comment 2 rate down comment 5
Dr. Vatnikov
преди 1 година
Москалите воювали толерантно?? Ти явно или си тAп за трима или крайно нагъл! Постоянната стрелба по цивилни квартали, складове за храна и силози, изнасилванията, ползването на забранени термобарични снаряди, на фосфор и тн, каквото имат, не е просто толерантно, а отчаяно! Украинците ги разбиха дотам, че се наложи да вадят Т62 на по 60 години, че другите свършиха. Пиянската армийка я направиха за 2 стинки и сега само артилерията остана да бъде изравнена по мощ и пияниците приключват. А за това твърдение, че щели 16 годишни момчета да взимат, само показва колко тAпо същество си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
25
rate up comment 4 rate down comment 5
Императорът
преди 1 година
Чувам, пaлякът се готвел вече да мобилизира и последният резерв - 16-годишните деца. Ей-ся те вече ще разкажат играта на лошите руснаци. Че досега мобилизираните (по някои данни - около 700 000) нещо само бой ядат и бягат.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
24
rate up comment 4 rate down comment 4
Императорът
преди 1 година
Гиров - не лъжи. Всички безпристрастни експерти признават, че руснаците воюват извънредно толерантно в украйна. Пазят не само цивилните, но и инфраструктурата, доколкото е възможно. Вече два месеца ще станат, откак чакаме доказателства за "руските зверства в Буча". Преди 2 месеца започнаха да есхумират трупчета за да ги докажат и оттогава ГРОБНО МЪЛЧАНИЕ !!! Всички доказани военни престъпления са дело на укpoпите и това го казват американските военни.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
23
rate up comment 3 rate down comment 5
Императорът
преди 1 година
Зелев, събуди се. Катар каза: нъцки газ. Австралия също... щото изпаднаха в енергийна криза... АВСТРАЛИЯ !!! Това е все едно Русия да изпадне в енергийна криза. На САЩ им гръмна някакво заводче за газчица. Чучyлото смело обеща да покрие цели 8% от доставките на руски газ, ама май и толкова няма да може. Ако Саша Милър врътне крана или урсулата сама си го врътне, в ЕС ще има революция... щото евраци се печатат, ама газ и петрол - не.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
22
rate up comment 4 rate down comment 5
OPASEN
преди 1 година
Брей, че експерт си имаме във Форума - ти знаеш как ще свърши войната ли?? :-D)) Никой не знае това и дори САЩ вече започват да при-пръцкват с малко кафяво ;-) До тук едно е сигурно - България вече се ***, а Русия има повече постъпления от всякога!!! Нека да говорим с факти ;-) Включително и Буча - фактите са меко казано неясни! Все едно не знаеш Холивуд какви качествени филми правят, та дори и на Луната стъпиха :-D)) Всъщност, Буча беше имитация на Холивуд, защото в американските продукции труповете поне не си дърпат ръцете, за да не ги сгази камиона :-D)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
21
rate up comment 4 rate down comment 4
OPASEN
преди 1 година
Не мисля, че е умно да споря с интернет троль, но поне едно нещо ще кажа - не на теб, а на другите четящи: (1) Русия е империя, а Путин е император - няма добър император!! (2) САЩ са империя и ... виж (1) по-горе!! (3) Има и други империи - защо не кажеш какво прави Турция в Сирия? Китай пък се навърта около Тайван! Никой нищо не смее да каже за Израел... И СЕГА - когато някой ми говори, че само Путин е лош, то определено той е интернет троль, защото той е само един от многото лоши!! Аз, за разлика от теб, казвам, че няма добра империя и няма добри императори!! Просто Путин си връща загубеното от Третата Световна Война, т.нар. Студена война!! Интересно ми е какво би казал за България, ако нахлуе в Македония, за да си възвърне изгубената българска земя, заедно с българите там ;-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още